U bevindt zich op:

Jeugdsportmonitor Overijssel 2016

dinsdag, 6 juni 2017

De Jeugdsportmonitor is provinciaal onderzoek naar sport, bewegen en leefstijl onder jongeren (4 tot en met 17 jaar). In het najaar van 2016 is voor de derde keer de Jeugdsportmonitor uitgevoerd door Sportservice Overijssel in opdracht van de provincie Overijssel en in samenwerking met Overijsselse gemeenten.

De Jeugdsportmonitor geeft een goed beeld van het sport- en beweeggedrag en de leefstijl van jeugd en jongeren in Overijssel (4 tot en met 17 jaar). De provinciale resultaten worden in onderstaande factsheet besproken. Gemeentelijke cijfers staan weergegeven in het tabellenboek en de gemeentelijke factsheets.

De Jeugdsportmonitor is uitgevoerd in opdracht van de provincie Overijssel en op verzoek en in samenwerking met negentien Overijsselse gemeenten. Via de gemeenten is het primair en voortgezet onderwijs gevraagd om de online vragenlijsten te verspreiden onder de leerlingen. In het basisonderwijs zijn de ouder(s) of verzorger(s) van de leerlingen uitgenodigd om de online vragenlijst in te vullen. In het voortgezet onderwijs zijn de leerlingen zelf uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek.

311 scholen hebben de uitnodiging voor deelname aan de Jeugdsportmonitor verspreid onder hun leerlingen. 


nieuwslijst